Thursday, June 18, 2009

me yg sangat emo!!!!!!!!!!!!!!!

SIREH PULANG KE GANGGANG 5

ESOK....aku pg matrik aku...KMPK...
aku join sireh pulang ni....
sbbnarnye one of the most reason aku join program ni sbb nak jumpa kawan2 matrik aku
nak jumpa sngt2...
mula2 dulu mcm best..
tp last minute...semua xjd....like wtf la kan...wkakakakkakakakakakakaak
aku ingtkan nak jumpa they all semua kat matrik...
since dah lama kot xjumpa kan.....
tp tula

aku dah try my best nak jumpa diorg event aku bz ngan program mpp
tp tu la kan.....
kita hanya mampu merancang tuhan yg menentukan.....
aku pasrah je...
aku harap kat sana nnti aku akan hapi event without my bestfren....
biarlah diorg ngan xtvt diorg
event masa kat ganu pun aku bgtau/heboh kat semua kawan aku yg aku g ganu...
aku buat mcm tu sbb aku nak jumpa kawan aku yg stay sana...
syukur...mungkin rezeki aku...aku dpt jumpa naim...berkat usaha gigih nye kan...
makasih naim...
sidik plak terlampau bz ngan projek dia...
hurm...
mcm mn agaknye kwan2 aku skang ni'
mungkin semua salah aku jgk....
terlampau mengharap.....
lepas ni malas la nak rancang2 ke apa ka....
nnti aku jgk yg kecwa n sakit.....
hurm./../..
spoil semangat kmpk btol la aku ni.....
huaaaaaaaaaaaaaaaa

2 comments:

syaf said...

hahah bese r tu,...kekadang plan nk jumpe member2 baik, time 2 r dieorang ade aktiviti, kekadang rezeki x izinkan kite jumpe mereke...cam ne 2 nk buat kan...layan je lah

dir...antologi hidup apple sepi... said...

huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa