Saturday, November 13, 2010

cat show dr jauh...ppppppppffffffttttttttttt~

huhu...huhuhu..huhuhu..huhuhu..brapa kali la nak huhuhu kan??

hey...punya suka la kan..blog aku..wkakakka...

ok..patutnye..hamba pacal yg hina ni...dah berada di tropicana mall ye kawan2 sekalian..sbb dah sexcited nak pg tngk cat show kat sn...tp..apakan daya...


huhu..dah plan nak bertolak smlm..tup tup tup tup


supriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


hamba pacal yg hina ni masoh lg mengadap laptop di kolej hamba...

sila la clapssssssssss ramai2 skang ni..

huhu...cat show kot..mcm nak jerit2 je if dpt pg..haiis.

tp xpe..+ve thinking..aku pg yg 4-5 dec ni je la..kat picc...kan..so shudup ider..buat keja..hhhe..n kumpul duit beli tiket skang jgk//hehhehe..

bye tu je nak bgtau....mmafkan hamba pacal yg hina ni ye~

ok bawah ni ialah...heheh..kecantikkan..kecomelan..kemeriahan yg aku xdpt join...heheh..pic aku amik dr fb sabrina...heheheh..












amacam?? nanges ke x nanges tngk gamba??..i nanges okeyh,,,hehhehe

2 comments:

eqbalzack said...

wahhh...ada kucin! abg eq suka...

dir...antologi hidup apple sepi... said...

tu la..apa nama nye 2 ekor kucing abg eq tu?? heheh..honey ke kan skor tu?

kat umah ada jgk 2 ekor..sekor nama bhoolat...sekor nama hiro'ain..heheh..nnti cat show picc jom la p abg eq