Wednesday, February 24, 2010

sakeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt peruit!!!!

salam..hai..me kat dlm office ni...

menggagahkan diri buat entry kat blog.......


saja ja nak bgtau...sakeyyyyyyyyyyyyyyttttttttt peruit(saja nak eja gedit2 sket...mood geli geli skang ni)


huhuhu...xtau nak buat apa/.....asal nak masuk line je....perut tu meragam,,,asal nak masuk line je..perut meragam,,,,,dah le dr offfice( f terlebeyh sudah)....nak ke line...sngt la jauh....sngt jauh okeyh....huhu...agak terbakar la jgk lemak peha n pungkoq aku akibat dr perlanggaran antara 1 sama lain ketika aku menapak ke line...huhuu..( bergegaq dr ataih smpai bawah)......


wkakaakak

hurm...aku rindu bhoolat sebenarnye ni..huhuhu...

esok cuti....so...dlm plan dah rancang nak g genting ramai2...tp tetiba smlm..bad news

j\hurmmmm..aku pun ngah xsedap perut pun skang ni..klu ikutkan aku skang ni jgk aku mau pulang ke kulim....huhuh..tp tula..dah janji...ntah2 diorg dah beli tiket kat genting tu...apa plak kan dirog ckap nnti..

hurm..aku jamin..if aku pergi...bukan la best moment aku ngan diorg kot..sbb masalah byk sngt...

last2 minute dpt berita sedih...antara idup dan mati..huhu....(hope pembedahan berjalan dgn lancar..n tiada yg buruk berlaku).......


hurm...aku skang ngah konpius.nk balik or not..tngk la mlm ni mcm mn..if nak balik..aku tumpang sepupu aku je la esok...waaaaaaaaaaa..............sngt pening....


kat umah sewa skang...ada bhoolan dan bhintang( xlama lg aku akan jd atuk yg gojes).....sbb diorg terkantoi ngan aku time buat ehem ehem ...wakakakkakaka....*teruja 5 minit


aku siap rakam lagi aksi terlampau diorg ni...[pastu aku ugut diorg tuk sebarkan video dirog tu...

hahahaha..ini antara perbualan kami ber3........(sce4ne terjah )

panas...panas...kita terjah mereka...panas..panas..kita terjah mereka!( ni kena nyanyi mcm lagu terjah tu..aku main hentam je lirik di a ni...biar la...blog aku...ada aku kisah???)


abg terjah:haaaaaaaa...korang (read: bhoolan bhintang)..buat apa ni ha???...xmalu btol!(nada marah smbil jegil jegilkan mata)

bhoolan: kami xbersalah abg...kami...kami....

bhintang: ye abg...kami dah cuba melakukan yg terbaik abg~

abg terjah: terbaik?? terbaik??

bhoolan: ye abg..kami dah melakukan yg terbaik...tp kami xmmapu melawan gelojak nafsu dijiwa ni abg....kami dah berusha tuk mengawalnya....~

bhintang: btol abg...kami dah lama tahan ...tiap2 kali bertentangan mata...jiwa sy berdebar..bergetar,...
abg bhoolan sngt menggoda

bhoolan:oh bhintang~

bhintang:oh bhoolan~...ennggan melayan diriku lagi...pabila.,,,~(smbil petik gitar)

abg terjah:hoih...kesitu lak...ooooooo..korang ni dah lam la ni ek?? nape nak sorok2?

bhoolan:mn ada sorok..klu sorok abg xnampak la kami ehm ehem td...kan bhintang kan....

bhintang: ha ah/....abg..kami saling mencintai antara 1 sm lain....restuilah kami abg( smbil mengesat air mata)

abg terjah:ok la..korang pun dah lama bersama,.,apa salahnye...oklah..aku restu hubungan korang..

bhoolan:makasih abg..(smbil lompat2 g peluk bhintang..pastu angkat2 bhintang mcm dlm drama time bila kekasih hapi bila pinangan diterima)

bhintang; auwwwwwwwwwwwww ahhhh..bhoolan ni jarrrhat laaaaaa(dah mai dah aura gedik dia)

+berakhirlah kisah cinta romantik..bhoolan dan bhintang....

* skang aku ngah tunggu cucu la plak...aku risau bhintang xmampu nak jg anak dia nnti..bcoz..skang kan panas...so kemungkinan anak2 dia nak mati tu besar..bhintang myb kekurangan susu(ceh...wkakak..thankz to wani)..tp harap ok2 la anak dia tu....yg peningnye..dah ramai booking anak tu...haish..kita n\tngk dulu la ek...apa2 pun..bertabahlah!!!!!!1


ok...now..tengah risau jgk si bhoolat kat umah kat kulim tu...apa jadi la kan..tp xpe..my mom jg kat umah...tp kesian la kan..ma mom bz..nak jg si bhoo lagi..susah la..nnti..i suruh diorg anta dtng umah i kat perak ni la..huhuhu

sabtu ni abah kena bwk bhoo g vaksin...kat vet kat kulim..dr rahimah punya klinik..hope semua ok,,,


hurm..*elaun dah masuk...terpikir pikir,,,si bhoolat mau teman ke idak>>????

4 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

sakit perot lagie ker??
jgn lupa pakai pampers.
hhehheheh

dir...antologi hidup apple sepi... said...

misz pinkie: uit...hahaha....tu dok tengah pikiaq...ada ka pampers yg muat lagi ni????
wkakakakakakak

niny said...

adakah bhoolan n bhintang tu kuceng?

dir...antologi hidup apple sepi... said...

niny: waaaaaaaa...niny...bhoolan n bhintang itu adalah hamster....waaaaaaaa...kan ada pic tu kat entry b4 this...waaaaaaaaaaaaaaaa...

by the way...thankz ya niny....ngee...sudi ke blog xseberapa no...ngeeeeee