Wednesday, May 12, 2010

owh saya jeles dgn masa yg dia ada!!!!!!!!!


ni la...encik ni la...haish...



always tau hupdate....



ntah mn dia dpt idea n masa ntah aku pun xtau...


haiya...sngt jeles...


huh...sbb encik ben ni la..aku dituduh gay...oleh kwn aku,.


mana xnye,..asik buka je...muka dia kat lappy aku,.,


yela..dia je hupdate tiap saat dan ketika..aku baca ler...


kawan: eyh ko ni..asik2 tngk dia..asik2 tngk dia..ko GAY ek?????


aku: ha??? wattdehell bebeyh??


*kejadian berlaku ketikA aku ngah membaca blog encik ben...huhu


jawapan ikhlas: aku ni bosan kat keje..so buka blog leh cr2 maklumat n gosip2..tp dah encik ben ni je hupdate tiap masa kan..harus la aku g blogwalking kat dia nye blog..then kat blog dia tu sometimes ada gamba tangan kekar dia berotot...ha..nak wat cmne if blog dia je aku blogwalking..ha? ha? encik ben sila jawab...bersalahke sy g blog anda?? ha? ha? gaykah saya ini jika melawat blog anda?? sila jawab encik ben!!

3 comments:

Amin Jamain said...

eeeeeeeeee.....yaksssss....gay!!!

dir...antologi hidup apple sepi... said...

hhaah..well..wkakakak...ko kena present bila woyh

Misz Pinkie Winkie said...

hahhah.
encik ben..encik ben..
jawap cepat.