Thursday, May 13, 2010

'Slogan Untuk abg eQ..."


http://eqbalzack.blogspot.com/2010/04/yeah-ini-dia-contestnya.html


" hhmmm...saya follow 'kurasakan something...' kerana...ianya begitu artistik sbb penuh ngan muka dia ja(smpai peluh menitik nitik pun leh nampak)..ayat ciknonet ..tp ramai pengikut ..abg eq...mmg sesuatu...."


23 patah perkataan,,,


*jap jap abg eq...30 patah perkataan tu termasuk ke ngan permulaan ayat tu?? hurm..ke x?? konpius aku...

*harap harap la slogan ni cukup 'KECINDAN" tuk abg eq...watdehell

haosh..tetiba kan~...

*baru pas g cek balik syarat2 contest ni...

hurm..kena buat entry meyh?? ke kena buat entry tp just letak slogan je?? hurm..
ke buat slogan pastu buat entry../??? or mcm mn ek??

see kan aku dah ckap...blog dia ni penuh ngan muka dia ja...sebesar besar page...muka dia..syart pun kelirusssssss okeyh

huhu...so xpe..aku tulis gak entry pasal abg eq ni...so abg eq..klu nak slogan je..sy highlight kaler merah tu je..kira yg tu ja..toksah nak kalut2 kira perkataan yg lain ...tp klu nak entry ..ni dia//khas tuk abg eq...wkakaka

ok la..aku sebenaqnya xkenal pun abg eq ni sapa..n mcm mn aku leh follow dia nya blog pun aku xtau( ha tudia .ikhlas dr hati..)

tp yg aku ingt..aku follow dia sbb dia mengajar dak2 tuisyen ni..ha....

time tu depa dok kalut nak spm kot dak2 ni...

time tu aku follow dia ngah bz ngan tuisyen fizik dia tu...ha smpaikan aku ada anta kome kat dia pasal tips2 nak jdi cikgu pizik...

sbb serius woyh bila bc entry dia cita pasal anak2 murid dia./aku jd semngt je la nak jd cikgu tuisyen...

ha...serius woyh..impak sngt dahsyat...

aku bukan apa..sbb aku rasa aku byk sngt lepaskan peluang aku dulu time zaman2 persekolahan..so mcm touching je kan bila tngk diorg2 ni( motif ko nak touching2 ider woyh!)

tp tu la..kira abg eq ni sumber inspirasi la tuk sy mendidik org nnti...sbb sy ni nak habaq mai..mmg xsuka nak mengajaq org/.//ha...tu la masalahnya kan..tp bila beranngan...nak je jd lec kan..bila time dlm toilet..ni berlakon bagai nak rak ni konon2nye lec la smpaikan bila ko wat wat gaya ngah mengajar..ko xsedar yg mak ko dok usha ko dr luar kan...ha...mcm tu la kan..

kadang2 tangan aku ni smpai tercedera tau x sbb terbelaga( terberetuh=terkena)..shhower..sbb time tu dok berlakon sorang2 dlm toilet ngah selesaikan konflik pelajar nakal...see...lakonan tetap xnak kalah kan....

wkakkaak..so..abg eq ni aku leh kira sbg mentor bau bau bachang ( ke machang weyh??)...

ha..jauh tp tetap ada tuk kasi semangat..aku ador dia nye kehidupan gak..pelajar cemerlangg..

aku nak smbung master mcm dia jugak ye..amin...harap2 nye berjaya la ye...bukan sekadar lakonan dlm bilik air je ek...

then aku nak buat pengakuan ni

SUMPAH..aku follow blog abg eq bukan sbb muka dia mcm NORMAN HAKIM ok...xde..xde sbb tu okeyh ...walaupun xla nampak sngt tang mana nya NORMAN HAKIM kat diri abg eq tu..tp aku pasrah je la kan bila bc entry pasal ada org kata muka dia mcm NORMAN HAKIM...aku wat wat xnampak je apa dia tulis..xpun aku klik next post...wkakaka..sorry abg eq...

tp tu la..mmg something(motif highlight) btol abg eq ni..sbb pe..bukan sbb abg eq ni SESUATU..tp sbb dia nye blog ni bg aku simple je...xde sngt ayat2 yg best kecuali 'KECINDAN" TU tp penuh ngan muka dia je la kan...punya la bapak besaq...gambo2 dia tu cantik..penuh seni..
tp abg eq..abg eq mmg xberseni la...cer baca balik dia nye entry pasal.."bila aku berseni" huhuhu
gamba mmg kompem besau la kan..tambah2 time gambo dia ngah posing ala ala model tu kan..mak aih./.peluh ni leh nampak drops by drops okeyh...ha...

tp ayat cinonet je kan....yg xleh tahan..folower byk lak tu..termasuk aku la...hahha.,.so abg eq..tiap2 ari sy bc blog abg eq..tp xkomen sngt pun...teruskan perjuangan abg eq..n tahniah sbb dah abis belajar...n yeah..all the best ye abg eq...sy harap abg eq xkisah klu sy cite semua ni,...btol2 sy cite apa yg saya rasa..xde sembunyi2 nye la konon2nye if puji2 abg eq leh bawa pulang hadiah luamayan n cendrajiwa dr german tu..ha..bukan la ek abg eq..tp serius..abg eq salah dua org dr sumber inspirasi sy dlm bidang kerjaya ni ha...semangat ni pas abis degree nak smbung master lak ni..hahah..tu pun klu ada rejeki la kanabg eq...

ok la ..xnak bercoloteh lg...apa2 pun..good luck la kan tuk sya,,,n xkisha pun klu menang ke x tuk contest ni( harap2 lekat la kan)...yg penting( kerjasama)...blog sy ni terhupdate..2kakkakaka..ada gak kan entry nak tulis kan..huhu..see..abg a=eq jugak sumber inspirasi dlm berbloging ni..wakakak..ok la//./

bye bye

3 comments:

eqbalzack said...

OK..TQ...DAH LINK KAT BLOG ABG EQ...

mama zharfan said...

salam ziarah sambil blogwalking..

dir...antologi hidup apple sepi... said...

ha,,,thankz ya abg eq...hahahah..

hyep n salam to mama zharfan..waaaa...zharfan tu mcm nama kawan sy meyh...nurzharfan rafei bui