Monday, July 26, 2010

pe aku nak tulis ni???

haish...apa aku nak tulis nih?? bukan xdew( w yg rasa mcm nak penampo..hahahah..att..oo att..)

ada..tp tu la...aku nak kumpul n kasi menarik perhatian tu xde...huhu..mcm mn la nak jd tegar kan..huhu..see..xmenarik pun kan baca..smpai sini je ,,,,semua pembaca dah menguap ngantok...huhu..bukan menguap yg dlm lec ketika time lec ngajar tu..bukan2...tp menguap yg btol2 menyampah mcm ish-ko-pehal-la-kan-mulut-busuk-ketiak-berpeluh-nampak-berbulu-terkeluar- yaks geli kot...bukanmcm tu....huhu..tp menguap ni lebih sadis..bila aku nampak je ..rasa mcm nak kasi penampo pun ada....huhuhu


ok la...kedepan ni ...byk btol masalah la kan...masalah la kot..sbb benda ni buat aku rungsing sbb melibatkan hati dan perasaan..n for sure aku xtau nak start dr mn tuk selesaikan benda ni...haish...

ok la...skang ni...dlm dilema sbb kawan2 aku xsependapat( ayat mau sopan )..adoi...susah la kan mcm ni...huhu.nak pergi bercuti pun xsyok dah if mcm ni...aku xtau cerita sebenarnya..sbb tu aku diamkan diri aku je...sbb aku xnak dgr sebelah pihak...so...aku keep silent ja..tu yg de best kot aku leyh buat mcm ni...

aku klu nak melenting pun( mampu ke ko melenting nyahhhhhhh???)....aku kenal periksa dulu ujung pangkal nye..ni aku dgr..dia tu yg mula dulu..tp tu la...haish..dunia2..kadang2 paa yg kita jangka..bukan seperti apa yg kita jangka...wkakakak..ko mampu buat ayat gwdik mcm aku ni?? nak jangka jangka bagai?? ko mampu ke??? xde kan...aku je...wkakakka

tp xpela...asalkan korang x mengsantau antara 1 sama lain..aku ok je..


then..apa lg ek?? hurm..fyp stil x pilih lg tajuk...bla bla bla bla bla bla....

huhu...fyi..aku baru balik dr keyel...huhu..ada festival hornbill...melibatkan kebudayaan dr borneo..syok2..walaupun tewas..tp hapi je kami2 ni..( xtau malu sebernye ni)...

tu je kot..nnti if rajin n gamba dah ada...saya hupdate lg ye blog sy ni..harap ramai lg la kan jd folower sy ni..huhu.if jd silent reader pun ok..atleast ada org baca la kan...huhu..apakah gunanya la kan if tulis blog...tp xde org baca kan??? adesh..ok la..mata dah sepet sngt ni...nak tido dah..bye bye...

1 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hai dir.
jgn malas2 yerk.
rajin2 selalu
peace.