Sunday, November 28, 2010

test tiga~

haish...

hampa...apa la kan ngan aku ni...

ada otak ..xnak pakai..nape org leyh boleh je dpt markah banyak..

aku dapat markah sket??

ko jgn nak tipu la hidir..org lain leyh buat..xkan ko xreti kot??

otak sama..tp kau tu yg malas idir...lagi mau tanya...

digital signal processing/analysis je pown..

kira2..semua dah depan mata

ko perlu tulis..dan kira.

transfer function...partial fraction...frequensy response...z-tranform...DIT DIF...
direct form...semua tu dah di ajar...semua tu dah ditunjuk..tp nape ko bebal sngt??

benda senang..depan mata..bukan nye ko kena cipta sebijik roket pun??

kau mmg xsedar diri la...haish..amik pisau..tikam je diri sendiri baru tau...

haish..benda simple...dah la 1 dec ni ko nye paper..if kau leyh jawab pun..blm tentu ko leyh dpt A...sbb carry mark ko sket je kot ider..g mampus la ko..baru skang baru nak menyesal semua..mmg terlambat..huhuhu...

kan bagus kalau dr mula lg kau dah buka mata..dah celikkan otak ko tu tuk terima segala ilmu...

kan bagus..kalau kau sedar diri kau..tahu dimana kedudukan ko...

ko lupa ke..yg dlu ko pernah hebat?

cuab ko tngk balik masa ko 1st year...leyh je ko dapt markah tinggi2...

hey..mana hilang ha kau yg dulu?? mana?? mana?? dha tanam dlm kubur ke hape ko yg dulu???

wake up..do something..kau bukan nye kaya ...kau susah...mak bapak ko bukan org kaya...pagi petang keja semata2 nak sara kau..anak macm kau ni..xleyh harap langsung...bukan leyh buat apa2 pun..test3 pun xleyh buat..buang masa je mak bapak ko bg ko duit bagi ko macam2..bangga2 dgn kejayaan kau yg sementara tu...haish...


ingt sket,,,ko tu bukanye ensem..xkaya..huduh..ingt sket..ilmu la yg leyh tolong ko pun nak teruskan idup ni..kena ingt tu...

dah..malas dah nak beleter pasal diri sendiri..arini sedih ..pastu esok gila balik..lupaa apa segala janji...mcm ni la kan manusia xsedar diri.~

3 comments:

nuridrin said...

ada masa lagi ni idet. study okay!
tak dapat A pun, better try hard than do nothing.
semangat, semangat! :)

Misz Pinkie Winkie said...

jgnlah macam nie
yang penting kita dah usaha.
kita dah belajar siang malam.
jgn menunding jari diri sendirie.
jgn salah diri sendirie.
takut nantie semua tue akan buat kita give-up.
usahalah...yakin pada diri ok ;)

syamimi mokhtar said...

xde insan yg sempurna dalam dunia ni.. sume ciptaan NYA cantik2.. kehalusan wajah, indahnya rupa seseorang, bermula dr hati.. azam masih di hati, 1 tanda kejayaan.. cuma mungkin masanya belum tiba.. kejayaan lahir dari sebuah kegagalan..