Tuesday, February 1, 2011

failure analysis kocheng kocheng pom pom pang~






hey ols~..

aku skang ngah dalam lab ni..hahah. gigih update dlm lab..tengah siapkan keje b4 chow to my hometown..hahah

kat lab ni aku buat keje gila sket..tiba2 snap pic sorang2..wkakakak..sewel dah..

aku dah nak balik dah ni..

patutnya ikutkan smlm lg aku dah balik kulim..tp disebabkan beberapa perkara xdpt dielakkan..terpaksa la balik arini..huhu


smlm..kereta iols kena clamp ngan pegawai keselamatan uols...huhu..nanges...

kena saman rm50...parking dlm kwsn kolej..haha..kau mampu? parking bawah khemah lg ...hahaha


iols pasrah je la..sbb apa..sbb iols dah malas nak cr pasal..dah la iols dah nak abis kan study kat sini..xnak la iols bermasam muka ngan staf2 u iols ni..

huhu..kena clamp..pastu kena saman..iols kena pg jabatan keselamatan..pergi..mmg pasrah je ni..1st iols masuk dlm tu sejak 4tahun kat sini..kagum...*terharu* menetes air mata tup tap

pg..isi borang..ingtkan dah setel..i je la ingt dah setel..tp.iols kena g jumpa pengarah uols...abis la..dah cuak..plus ada sorang pakcik ni..iols xsuka..sbb pernah kena maki ngan dia dulu depan org2 ramai..kena maki pakai healer( btol ke eja ni?)../uols..sentap iols..hahahah

so..msa tunggu pengarah tu ready..pakcik ni dtng..dia sembang2..huhu..baik je rupanya..huhu..so aku ok je la..aku ni je kot selalu judge book by its cover...huhuhu..nanges...

pastu naik..ketuk2 pintu pengarah..skali..suara kuat la itu pengarah..hampir gugur jantung iols...sembang2..heh..baik rupanya mereka2 ini..muka je garang...

huhu...stori2..dia bg nasihat..lega..just dpt amaran je tuk kali ni
selamat rm 50 aku...pandai jgk pengarah ni buat lawak..aku suka cara dia sebut nama aku..hahah...sedap je bunyinye..hheheh

pastu ..lepas setel tu..rush ke lab..nak save result aku yg dpt..skali xbleh la..tension je..en bahari pun tension sbb xtau pasal apa xleyh nak save kan..haish..smpai dah nak tutup la lab..hahaha..kesian cik bahari

then..masa tengah tensi2 tu..dpt msg dr shauki ajak pg tngk show kat dataran dato sheikh ahmad atau dataran 150..hehehe...nak tngk libren n teryy n staf2 kebudayaan yg lain buat show..

pg sana..sorang2..shauki xabis lg shooting...huhu.so rayau2 mcm pondan siam kat situ..xbeli apa2 pun..ramai org..mak penat noks!( ikut gaya kumpulan mamu time kat uum)...hahahah

ramai org btol..barang murah2..tp xberkenan dihati( read+duit xdak)

ronda..pg belakang stage sembang ngan artis budaya..then jumpa shauki..tup2 dia kena jadi emcee mlm tu..cayalah..baru smpai kena jadi emcee..tp dia berjaya melakukannye dgn terbaik..hehehe..syok2...

pastu balik umah..pg makan ..libren blanja kfc( belanja ke apa ke xtau..sbb pakai duit dia..xtau kena bayar balik ke x..hew hew hew)..

gosip2 sat..pastu balik kg y..baca novel..play with kittens..hewhew..tidow..

dah tu je..td pg kol 6am..adip jiran sebelah ketuk tingkap bilik aku..adoi..skali dia ketuk sbb nak suruh buka pintu..sbb nak bg kucing masuk umah..kw kew kew kew..kucing tu ngada tau..suka bgtau jiran yg kami ni dera dia..hew hew hew..

ok la..bangun..siap2..kemas umah..then dtng lab ni..dpt save..

eyh b4 tu..teman kak has g beli laptop...kak has nak pakai urgent...beli jgk..rm1700..ok la kan..hp...

pastu kat sini la aku..lab..heheh..ok la..dha abis idea..nnti i update lg ye..uols baca la ye..


wkakakak..geli ketiak sebut iols uols...hahaha..mak penat noks!

2 comments:

a t t said...

weyhh u ollss..penat i ollss bace tau~~
haha..ngeks..

syamimi mokhtar said...

en bahari baekkkkkkk