Thursday, March 17, 2011

mengalah bukan kalah....lariku bukan pergi~

aceeeeeeeeeeeee...mengalah la sngt kan..gedik gila ok!

aku tiba2 nak hupdate blog ni pun bukan sbb apa..tiba2 je kan..haish..byk idea..tp xtau mn nak mula.huhu

1:aku sedih sbb baru baca pasal 1blog ni..sedih gila

2: aku hapi dan risau sbb terpilih dalam envex nnti..matila..sbb byk benda aku xbuat lg..

3: aku rasa mcm down sbb kawan2 mcm xsokong aku..huhu..ntah la..aku je perasan bagus kot..huhu..yg terpilih envex 20 n dr 20 org tu..3 org budak umah kk19..so aku ngan 2 org lg housemate aku..tp..depa 2 org ni j yg mcm dpt support dr kawan2 yg lain..aku..diorg buat mcm xheran pun..bukan la aku nak minta pujian ke apa..atleast...buat mcm aku ni wujud pun ok la..n aku tahu..aku xberusaha keras mcm yg lg 2 org tu..tp still..aku pun nak jgk rasa disayangi..cewah..abaikan

4:sejak akhir2 ni aku rasa pelik..xtau nape

5:rnsing dgn fyp aku..hal kelaurga aku..hal aku sendiri..runsing~

6:aku mula memikirkan soal jodoh..hoish..iye tahu..aku dah masuk 23..haish..

7:aku mencintai dia yang mencintai dia...ha tu masalah aku skang..aku xnak anaiya kaum hawa~..mungkin bukan dia jodoh aku..

8: aku btol2 fed up dgn dunia aku..imaginasi aku..tp kadang2 syok jgk~

9:mula mencari apa yg tertinggal..tp xjumpa..mungkin dah jumpa tp buat2 xnampak~

10:aku benar2 keliru~



tammat

1 comments:

syamimi mokhtar said...

aku sokong hg.. kami sume sokong hg.. kami tau hg nk menang.. sape yg x nk menang.. kalau aku dpt masuk pn, aku hrp kalau blh mng la.. so, teruskan usaha.. dnt gv up.. lbih rmi org yg syg hg cme x ckp je.. Chaiyok! good luck! kami doakan kejayaan hg..