Monday, April 25, 2011

hai korunnnnnnnnnnkkkkkkkk~

hew hew hew...asalamualaikum...kalau xjawab berdosa..kalau jawab....


SAYANG~...muah muah

ok..heheh..aku tiba2 rajin ngat aih nak post kat blog ni...

nak post pasal gathering kbu la....huhuhu...

mula2 malas..tp dah ramai yg buat siap buat vlog bagai( smbil jeling2 nadh)..hahahah

aku kena la buat jgk..

aku dah byk kali pg gathering..n aku susah nak masuk or ngam ngan org..tp
tp


tp

tuk kbu ni..aku la mulut paling byk okeyh..eyh..silap..no2...sbb no1 nadh...eyh silap2..bukan no 2..tp no 3..sbb nadzli( adik nadh)...lg bising..xtau la kat umah depa lagu mn....


byk aku nak share kat korunk semua ( smbil lentok2 kepala mcm ella)..tp

nnti la aku x download lg gamba dr fb..

best woyh..sngt2 best..event yg aku dpt paling ramai kawan baru..semua xkerek okeyh...

( kalau kerek siap la ngan aku..aku kasi keliaqqqqqqqqqqqqqqq depa*usha erika_)


hahah..ok la..tu je kot dulu...ni kira part 1 la aku nak stori pasal party liar kami tu..hheh

kenangan seumur idup..kot..haish..

*berfikir 5saat

selepas berfikir..aku rasa aku nak cerita sket2 la dulu pasal party liar kami ni..kira ada part2 la..mcm drama /filem gituew~

hahah

ok2..mcm mn nak mula ya?

*garu kepala smbil gigit2 kuku~( smbil reply msg nadzli..dia minta link)..haish


ok smbung balik..mcm mn nak start ek?

ok2...ting( bunyi lampu kat kepala~)

start dr ari jumaat la kan..hew hew hew

ok la..dulu masa 1st gathering ( kot) kat penang tu..dah mmg janji ngan cik gk nak pg...tp last2 minute cancel..sbb ada program...so..disitu dah rasa bersalah..

so tup tup..onie,tatia bulat( bulat kew?) ngan erika hujan..nak buat party2...
so mcm xcited..tp agak risau..sbb time tu xkeluar lg jadual xzam..so xbrani nak ckap lg..nak join ke x
bila jadual xzam dah keluar..cepat2 kompemkan kata nak join..sbb xzam 26 kan..so majlis 23..so joinlah kita..hati sngt hapi time tu okeyh...

so mula2 kena bank in duit apa semua..tp tukar rancangan..sbb nak buat gaya potluck( btol ek eja mcm ni korunk? *smbil lentok2 kepala lgi)...

*berhenti jap..skype ngan kwn jap..hew hew hew


ok smbung balik...
so decide nak buat triffle..hew hew ..so kompem semua..

bertolak dr perlis on friday..smpai malm kat kulim..then buat triffle..tidow...

hehehe

b4 that..chat la dulu kat fb kbu punya page

chat ngan pakcu , cik gk..

tanya mcm2 ni..rasa kalau dok ada depan cik gk or pakcu..kompem aku kena penampaq sorang sedaih ngan depa...hew hew hew..nak buat mcm mn..sy kan newbie~


pastu..mikrokokus..ada bg plan...so tngk punya tngk..xfaham okeyh..

saya lemah kot nak baca map ni..rasa mcm hape ko ni mirko kokus..( padahal map tu dah btol dah..tp tetap nak salahkan org lain..hew hew hw)

so by that time..dah plan ngan nadh..nak suruh dia pg amik..so dia kata ok..tunggu kat sekian2 tmpat..pastu gerak skali..syok kot..baik hati tau nadh...( tangan dibahu..mata keatas..pastu goyang2 sket kepala)...

so set..nak jumpa kat poli..pastu..pagi sbtu tu..msg2 ngan nadh..

so gerak dr rumah kat kulim dlm pkol 11.30 mcm tu..

so jalan la kita....naik keta kot..sorang2 kot...takut kot..( motip nak takut?)

so dlm keta tu punya la berdbar debar..haish..ok ka depa tu kan?
aku ni bleh ka control perangai aku ni?
dpt ke depa terima kehadiran aku ni? huhuhu...

so jalan lg...dah smpai ke tempat yg dijanjikan..masa nak smpai ke poli tu kan..


tiba tiba aku terpandang sebelah kiri jalan..aku ternampak.................



TO BE CONTINUE~

12 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kompius dengan jantina hidir..

laki ka pompuan ni??

hahahaha


(tangan di bahu mata ke atas)

Erin Azizan said...

adui ngat kan ada pics..rupanya entry semata...neway..nice entry...lalala

tomatokering :) said...

pehhh buat drama bersiri 156 episod ye..
mekasheh ^^

Muslimah Optimis said...

errrrrrrrrrrrr..kenapa mesti ada to be continue..terbantut ceq..haha

tiha said...

hehe...menarik...ni

nadzli azlan said...

ngokngekkk !!!

::Miss Pikon:: said...

suspen woh! cepat sambung. grrrr~

Cik Z@i Pen@nG said...

suspen sungguh...aduhai

Adi Suda said...

owhhhhh..kat sini la anith dok tiru hye korunkkkkk..hew hew..baru tau..ahaha

MAT CHAH said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MAT CHAH said...
This comment has been removed by a blog administrator.
anith chan said...

Adi : Hai k0runkk lama da.sebelum jumpa hidir lg okay.hew hew hew

hidir : please,sambungan cta.excited ai nk baca okay :P HAISH ~