Sunday, May 15, 2011

selamat sejahtera cikgu..............

hew..hew hew hew..

tu la skrip aku tiap2 kali cikgu masuk kelas...ha..jgn xtau kalian...aku ni asik jadi ktua darjah/kelas ja...dr dulu lg...gila kosa org kata...itu aku..hahah..yela..dah org undi...nak buat mcm mn kan? tp time org calonkan nama aku..punya la berdebar debar..kata xmau la..segan la..xlayak la..mcm2 lg la alasan aku bg..padahal..dlm hati...dupdap dupdap bangga n berharap nak dpt undi terbanyak ok..ahahha...satu sifat mazmumah ye disitu kawan2..hahah..

ok...

aku ni dah umur 23 tahun..so..baru ja abis belajar..dah lepas degree dah punnnnnn( pun ni sebut mcm johan punya puunnnnnn~)....


haish..nak start lgu mn xtau? huhuh...letih uols..idea xdak...ai stop dulu na..nnti smbung..aidea xdak mari..xdak mari...~

*ok smbung balik setelah hampir 3 hari tinggalkan benda ni...hew hew hew ..sori uols...ai xdak idea~

ok la..kita start dr tadika la noh? kan...hahha..suka ai la kan nak mula dr mn..blog ai..apa uols kisah kan? hew hew hew hew hew....

ok la..aku start tadika masa umur 5tahun...5tahun ni la kot kan afdal kita masuk tadika..tp skang...tngk umur 3 tahun dah start masuk tadika..apa pandai sngt ke dak2 zaman skang ni? hewhewhew hew..ni mesti sbb minum susu enfagrow latteeeeeeew kan...kecik2 dah tau yg magnet tu leyh tarik besi2...hew hew hew hewhew ( merujuk iklan susu yg wardina berlakun tu~)..dulu time ni..ai xtau pun magnet tu ialah besi berani..hahah..yup..ai panggil magnet tu besi berani..pasai apa..ai pun xtau..ai ikut ja depa panggil..ni la pengaruh kawan uols..hahahah..ok la lari tajuk plak kan..
so ai tadika kat kolej mara kulim..tabika kemas la kan..korunk tau x ni? tau x? xtau? sila g rendam muka dlm timba berisi detol...kasi cuci sket otak tu..hew hew hewhewhewh...


ni ai..masa umur 5tahun..sbb tu senget ok..hew hew..comey kan ai?


tadika kat situ 2 tahun..umur 5 smpai 6 tahun..yeah..seronok2 tadika kat situ..sbb dekat ngan mak n abah.....

ok la..sat ai nak ingt..nama cikgu ai time tadika...hurmmm....

*berfikir....

ok baiklah..ai xingt langsung...ai ingt nama cikgu rosnah je skang ni...(ingt sbb dia paling garang..suka kutey haluih~)...ok..cikgu rosnah ni garang kowt...mcm kalau dia masuk ja..kentot leyh terlekat kot kat ujung jub~...haish..
dah la ai palingbaik...hew hew..tp masih tidak menjadi kesayangan cikgu tu..yg jadi kesayangan cikgu rosnah adalah..asrol...syafiq..asraf dan lain2..huhuu..ai selalu kena jegil ngan cikgu rosnah..hew hew hew..dah la ai kalau rebut kerusi..selalu xdpt kerusi yg ada muka mario...hew hew..dpt kerusi hat buruk ja..tp bila dpt skali..terus idung kembang smpai semua org pelik ngan ai...huhuhu..tp ada 1 kejadian..ai dpt kerusi bermuka mario tu..pastu ai bangga..pastu time ai bangun dr kerusi tu,.ai nak dok balik..ai terlentang ok..sbb kerusi tu ada org amik..ai xtau sapa amik..kalau ai tau ..ai tenyeh cili kat ketiak dia ...huhu..ai nanges mcm tiada sok untuk ai time tu..skali cikgu rosnah dntg..dia jegil kat ai..dia kata ai mcm budak kecik2..herloooooooow( smbil buat gaya tangan2)..ai umur 5tahun time tu..kecik kot..kanak2 lg kot..cikgu menangkan si budak pencuri itu..ai tewas uols...cikgu rosnah..ai sayang u la...cikgu~

then byk la kes lg..ai kena marah sbb selalu bersandar kat dinding( ni ai konpius..mmg xleyh sandar kat dinding ke time tadika?)...


tp paling best...masa kami ada lawan mcm senamrobik antara tadika la..hahah.paling lawak..ai dilantik jadi ketua..ala hat dok depan tu..buat gaya..pastu kawan2 ikut..ai terkesima uols..dpt peranan tu..idung kembang kempis...paling menarik..kami menang tempat pertama time tu..tp ai xdpt hadiah pun...hahah..ke dpt tp ai yg lupa..lantak la..janji ai hapi..thankx cikgu rosnah..dan cikgu2 lain yg ai terlupa nama...bukan saja2 lupa..tp kepemesan cikgu rosnah mengatasi segala galanya..

yg paling best..masa hari pentauliahan( btol ke eja ni?)...hahah..kat dean kolej mara kulim..ai dpt jubah besar uols..topi tu dh menutupi mata ai dah..sabotaj lattewwwwww..ai kan ketua senamrobik..mesti ramai jeles..hewhewhew..tp time tu ai kena masuk jalan itik...ha..lawak ok..ai champion..1st time jalan itik..ai champion..time umum menang kan..cikgu rosnah mcm pandang atas bawah atas bawah kat ai..dia kata..silap org kot...herlowwwwwww teacher...ai susah payah jalan itik..why u xpercaya ai menang? hew hewhew..tp abang ai yg p amik hadiah tu kat atas pentas..sbb ai takut nak naik selepas diperhatikan sebegitu rupa oleh cikgu rosnah..hew hew hew...
mmg best la zaman tadika ai..uols baca pun mcm syokkan? huhu..eyh ai ada cerita x yg kawan tadika ai ada yg terpelanting sbb kena langgar ngan van kat tadika? hew hew hew hew..kagum kan? xluak apa pun..siap gelak2 lg dak tu...


ni ai bila masuk 6 tahun..ya ya ya,,ai tau.,.ai makin comeyh..hew hew hew


ok la..dah umur 7 tahun..abah ai dftarkan ai kat sekolah kebangsaan kulim..hahah..sekolah abang2 ai..ngan kakak ai..semua skolah situ..hahaha..adik ai je xskolah situ...ai skolah kat situ dr darjah 1 smpai darjah 6 ok...hehehe..syok..ai nak cerita mmg la panjang kan..ai listkan jela apa yg ai ingt..ok? sbb 6tahun tu kat situ..tera tadika 2 tahun pun dah sama mcm novel ayat2 cinta dah..kenot ok...

1:ai kena dukung ngan guru besar time ai nak pg ke toilet...haish ..motif la guru besar nak dukung ai time tu..ai pun xtau pasai apa~..korunk ta pasai pa? kalau tau..buzz buzz ai kat ym yew~...

2:ai dok 1 nilam..cikgu kelas nama cikgu yang rozita..hew hew..dok sebelah taman ai je..cikgu ni kecik2 comel je..baik dan kadang2 garang..hew hew ( masih ingt cikgu yang ajar kami tepuk2 yg lawak ittewwwwwwwww...~)

3:ai meniru time ujian..ingt lg..ai tiru syafiqah...haha..ujian bahasa melayu kot..mcm ni la..ai kena isi tempat kosong dgn huruf2 kan..atas tu gamba permpuan muka kedut2..pastu bawah tu dia buat mcm ni N_N_k...ha...ai xtau uols nak tulis apa..sbb kalau yg tua2..ai panggil tok...ha..mmg xtau la kan nak tulis apa kat 0 0 tu..ai guna skil mata ai time tu..ai tngk syafiqah tulis..ai ikut je..konpidennnnnn..nak tau apa ai tiru dia? nak tau?

NiNiK ha..amik kau..ai eja nenek..jadi ninik...pon boleyhhhhhhhhhh...hhahaha


ni ai time umur 7 tahun..still comey walaupun xreti eja nenek walaupun hanya perlu diisi 2 huruf je pfffffffttttt

4:ai kecewa sbb xdpt hadiah( mcm mn nak dpt hadiah kalau dpt no puluh2 time ujian~)...hahah..lawak sbb yg dpt no 1 2 3 dpt hadiah dr cikgu..aku ni konpiden n cemburu punya pasai..aku tarik muka...haha..emo xtentu pasal..dan kebetulan..mlm tu abah ai beli pencil case baru ..hat palstik punya tu..cantik la..ai bgtau kawan2..ni ayah kami hadiahkan kami ni sbb dpt gud reslt..padahal..ai nanges bagai nak rak ok suruh abah beli..hahah..tengah dok bangga2 ada pencil box baru..tup..pannnnnngggg..jatuh uols..jatuh berkecai..ai terkesima..~

5:darjah 2..ai dr kelas 1nilam( kelas no 4)..masuk kelas 2zamrud( klas no 2)..haha.cikgu kelas ialah encik azmi..umah dia atas taman aku ja..hew hew hew..kena baik2 uols..sbb cikgu stail dok dekat2 umah je ni..haish....cikgu lain yg mengajar time ni...teacher apa xtau nama dia..lupa aih..haish..tp garang la..dia pernah pukol kwn aku sbb kawan aku conteng kat kerusi ..dia tulis mcm ni.." teacher garang mcm musang~"..pakai kapur uols ..hahah..ai terkesima..time ni jgk skil penipuan ai bertambah..sbb ai tukar jawapan kertas bm ai..terus ai dpt no3 time ni..hew hew hew hew...

ai time ni darjah brapa xtau..hew hew hew..stil comeyh kan? ya ya ai tau..u xpayah cakap ai tau ai mmg berkebolehan depan kamera~

6:darjah 3 smpai darjah 6..aku dok kelas no 1...antara cikgu yg aku ingt yg ajar aku..cikgu anuar( cikgu paling best..tp aku pernah kena tibai ngan dia..pembaris panjang tu..sbb lari dlm kelas~)...cikgu yusof...teacher yg ajar kajian tempatan..( lupa nama)...teacher paling cun apa bin xtau nama dia..cikgu zakaria ( arwah..al fatihah)...ustazah rohana( ustazah penuh kontrobersi..sbb pernah mengamuk kat sekolah lama dia..heboh 1 kulim..tp dia la ustazah paling baik pernah aku jumpa..rindu ustazah~)...ustaz rafiudin( arwah..al fatihah~ baru kawin pastu meninggal..ustaz yg paling aku gerun..pernah kena marah ngan dia "hidir..kamu xdak teloqqqq~..tp dia bisik2 je kat telinga aku..hew hew..maaf ustaz..)...then..cikgu apa lg ye? cikgu abdul rahman..ajaq sains...cikgu rosmah..ajaq bm tahun 3..dan ramai lg la...

7: aku ingt...seluar aku terkoyak uols..malu2..

tu je kot kenangan aku..kat sekolah rendah..tp byk lg...xcukup kot nak cerita nnti..tp aku nak highlight kat sini..cikgu2 yg mengajar aku..secara langsung dan tidak langsung..yg memberi ilmu tanpa jemu..walaupun perangai mcm ngan hape je kan aku ( sebenarnya aku la antara paling baik kat sekolah..hew hew hew..nak g toilet pun takut nak minta kebenaran..snggup tahan uols~)...cikgu halim( cikgu pj)..cikgu zainal abidin...sir ramani..dan semua2 la..terima kasih tuk setiap ilmu walau secebis...huhuhu...halalkan segala ilmu yg cikgu2 brikan dekat saya...UPSR=3A2B...terima kasih byk2..sbb bagi anak murid cikgu ni merasa kegembiraan diwajah ibu bapa...sobsobsob...skk dalam hati...


ni ai time dpt result UPSR ai...hapi ok..yg belakang tu.cikgu pendidikan jasmani ai~

then..mask chapter sekolah menengah..ai sekolah di SMKK atau nama penuh ikut ic..sekolah menengah kebangsaan kulim...hew hw hew hew...dr form 1-3...syok2


ni ai dah hampir baligh..ya ya xpayah bgtau..ai tau..makin besar ai makin kacak..ai knw already..jgn jeles2 ngan ai...ai faham

1: aku dpt masuk kelas 1B3..heheh..kelas ni mcm kelas rancangan khas...smpaikan pernah masuk paper kata skolah aku mengamalkan perkauman..sbb kelas ni semua melayu..huhuhu..haish..xmunasarawak( ganti munasabah~)..langsung..sbb kelas B1 n B2 ada je dak2 bangsa lain..huhuu..

2;teacher parameswary( bukan parameswara ye)..guru kelas time tu..huhu..teacher ajar bi..time ni firdaus jadi ketua kelas..antara cikgu yg mengajar time tu adalah..cikgu zihan( yela kot nama dia..comey2..putih2..lelaki..ajar sejarah..tp kesian sbb sejarah waktu last..n b4 kelas sejarah tu ialah pj..so rasain dak2 ni xmasuk kelas..cikgu ni rileks je..xmarah pun..ai dak baik,..ai masuk je kelas dia..padahal malas nak main bola..hew hew..maaf ye kami cikgu~)...pastu cikgu yahya..ni cikgu matematik..paling best ms 1st test..aku dpt 98 kot math..hahah..cikgu ni kecik2..anak dia pun ada dlm kelas tu nama ismayaty...cun..bulu mata lentik..pastu dia pindah g skolah sebelah..cikgu yahya ni la aku kena tark perut sbb xsiap latihan..sakit kotttttt...pastu ustazah rogayah..pun best..sngt2 best..puan hafizah ajar sains,...pastu penolong penyelia petang ajar geo puan umi..sngt baik jgk..puan faezah ajar seni..aku suka..tp xtau why kawan2 aku xsuka cikgu ni..aku suka seni kkot..huhuhu..maafkan kami ya cikgu...tp pelik..kwn2 yg xsuka dia dpt A..aku dpt C..haish..cantik kot aku lukis..haish~( awan mendung diatas kepala~)...

3:xdak apa yg berlaku sngt pun time ni...tingkatan 1 2 3 kat sini semua ok2 je...xde benda pelik2 berlaku pun..

4:tingkatan 2 3 aku pegang ketua kelas..hahahah..time ni dah mula femes...pernah kena ketuk kepala ngan cikgu ramli ( ye kot nama dia..arwah jgk..al fatihah~)...aku kena maki2 ngan kawan2 aku time ni sbb tulis nama diorg..hahahah..aduyai~

5:sir vespalingam..aku paling suka..hahaha..aku dok btol2 depan meja guru..dia selalu buat2 terkena ngan rotan dia yg panjang tu..baiklah..kalau ada contengan kat buku teks korang..abis la korang ..1 contengan..1 rotan..haosh pedis buntot ai okeyh kena tibai..kalau tulis jawapan kat borang omr tu ..kalau pakai pen..pun kena tibai..haish..paastu sir kupusamy..ni pun gerun jgk..tp lawak..muka serius kalau buat lawak..mmg aku xleyh tahan...hew hew hew hew...3b3 ni la..paling best..cikgu pun best2..ustazah rogayah paling aku xakan lupa..baik sngt2 ngan aku...

6:apa lg ye? hurm..xdak apa sngt pun berlaku time form1-3..aku ni biasa biasa jew..hew hew hew hew hew...

bahasa malaysia:cikgu
english: sir vespalingam
matematik:pn faezah( ai selalu kena puji sbb tulisan cantik..hew hew hew)
agama islam:ustazah rogayah
geografi:puan rohani..merangkap cikgu kelas
sejarah:pn saleha ek?( cikgu pkbm laut~)
sains:sir apa xtau..lupa la nama..tp muka dia aku ingt..( kalau buat xperiment..selalu la meletup letup tau kalau cikgu ni buat...haish~merbahaya btol~)
kemahiran hidup:cikgu apa xtau..lupa jgk..tp ingt muka..hew hew hew..


ni ai..gaya ketua darjah jahat..tulis nama sesuka hati..hew hew hew..but yah..ai know..walaupun menutupi separuh muka..ai still cute..yah yah.u xpayah jeles~


atas tunjuk ajar cikgu2 sekalian..ai dpt 5A3B...merasa jgk kan..walaupun bukan 8A..tp ok la kan? huhuhhu..
ni time ai dpt result PMR ..ok baiklah..belakang tu cikgu ai jgk..dulu dia ngajar pj..skang dia ajar pendidikan seni ~

pastu form 4-5..aku stil jgk dekat smkk...hew hew hew...ai dpt masuk kelas sains..mula aku ditempatkan dlm kelas 4sains 4..gitewwwwww..punya syok ni...dpt masuk kelas sains kan..masa kelas sn4 tu..ai jadi ketua kelas if ai xsilap..hew hew hew hew hew..see see gila kosa ai ni...

time tu guru kelas sn4 ialah pn fairuz..(pengantin baru~)hew hew hew..cikgu fairuz ajar fizik n math tam..hew hew..teror x? teror x? cikgu fairuz ni la 1 1 nya cikgu hat bawa arial( ala hat tv tu..yg leyh bg panjang tu~ aku xtau eja la~)..hw hew..semua kagum okeyh..

pastu tup tup..ai kena tukar kelas uols..masuk sains 5..time ni ai ketar abis atas bawah uols..sbb apa? ok baiklah.tuk sains 1 n sains 4 student kena amik biologi...sains 2 plak..student amik akaun..then sains 3 amik lukisan kejuruteraan..then sains 5 student amik arab,....hurmmmmmm...ai tarik nafas panjang uols kena masuk sains5..yela..xdak asas semua kan..tiba2 masuk kelas arab..ada kawan ai nanges2 ..hew hew..

tp lepas penerangan diberikan..kami xperlu pun amik arab..just masuk kelas tu sbb kelas tu sket org ja...belas2 mcm tu jgk la..so dak2 kelas sains 1 n 4 ni la kena masuk sini separuh..fuhhhhhhhh lega...

pastu xsampai la brapa lama..kelas sains 5 ni dibubarkan..hew hew hew..so kena masuk sains 2 semua..sbb budak berkurangan sbb time tu dah masuk mrsm..teknik semua..so masuk kelas sains 2..sains 2 skang ni ada akaun,biologi dan juga arab..3in1 la sains 2 ni..

cikgu pun best2..ramai ckap form4 ni honey moon..ya ampun bukan okeyh...so cikgu pun ok la..sat ai nak recall sat nama cikgu2 ai...


ni ai time form 5..yeah..ai pengawas paling cute time tu...hew hew hew..xpayah ckap apa apa ngan ai..kena setuju yg ai ni comel...

bahasa melayu: cikgu lupa nama tp baik n sngt garang (form4) dan cikgu rogayah hew hew cikgu peberet aii time form 5...

english:pn roshan..( cikgu pengawas..nak tau..dulu dia cikgu kakak ai kat sekolah rendah..see dah ngajar skolah menengah~) then form 5..of coz my lovly teacher..pn fazlina..gojes kot..suka english dia..superb...sngt sporting la teacher...

math: pn mahani..yeayyyyyyy..syok2..cikgu mahani buat ai suka matematik...pernah dpt 100 sebanyak 3 kali ok..hahah..smpai kan dak2 cina xpuas hati ngan ai....siap cek kertas ai ok..hew hew hew..form 5 pun cikgu mahani jgk..thanks cikgu mahani

pendidikan islam:form4 ustazah zaharah..haiyo..nahas ok kalian kalau xreti baca al quran..sngt mantop mulut ustazah ni..tp ttp kesayangan..hehhe..pastu form 5.ustazah nawal..cool..ustazah paling cool..semua org suka ustazah nawal..smpai skang keep in touch yaw~

sejarah:baiklah..time form4 sapa ek ajar sejarah?ustazah zaharah jgk kot? xsure..tp form 5 en shajiri...hew hew..pening ok ngan cikgu ni..aku konpius ngan dia..buat lawak tp kami sekelas terpaksa ok gelak..sbb gerun ngan dia..dia ajar hoki jgk n bowling..hew hew hew..ai remember ok time ujian..dia main2 ..sbb apa..sbb time ujian objektif kan sejarah..kan ada borang omr tu kan? ha time kami tengah buat tu..dia ngah buat jawapan tuk soklan sejarah tu..dia buat lubang2 tu..then dia cakap kuat2 ok jawapan tu..smbil buat lubang kat kertas omr tu..tp yg pelik ..jawapan dia bg semua yg silap..(konon2 dia nak main2 la)..pastu ai terkejut ok bila dpt result ok..ai dpt sket ja..fail ok..ai terkejut..ramai kot fail..almost 1 kelas..tp xbrani komplen..sbb takut..then..dia cek dlm kelas tu kan..tngk kot2 salah ke betull.skali semua terkejut sbb jawapan yg dia sebut dlm kelas tu la dia guna tuk tanda kertas kami..baru dia sedar dia silap tanda..hahahaha..ai pengsan ok uolsssss....

math tam@ add math: pn fairuz ( dia salin je dr nota buku mana xtau..1 apa ai xfaham uols walaupun meja ai depan papan itam tu..hew hew)..myb cara dia xsesuai tuk ai..ai fail sepanjang fomr4 tu ok..hew hw hew..then form5 ai dpt madam apa xtau..she indian..she soo gud okeyh..aku dpt smngt dr dia ok tuk belajar math tam ni bila putus asa ngan puan fairuz.dia ajar syok..but still aku xpernah lulus math tam ni..tp bukan aku je..almost semua budak fail kot..paling tinggi aku dpt 36 je...musa sorang 1 1 nya student melayu yg lulus..yg lain dak cina..hw hew hw..ok.tuk math tam ni..aku ada amik tuisyen under bukhari jgk ye..cikgu yg ajar cikgu anuar..cikgu kelas sains3..perkh..terbaik ok..simple tp mantap..

kimia: perkh..sngt aku suka..form 4..sir bala yg ajar..hew hew.aku suka..dia ajar best..sngt best kot..smpai aku amik tusyen kat dia ok...tp kat skolah pun amik jgk tuisyen bukhari tu..pn fatimah akma yg ajar..hew hew hew..ok la..then from 5..pn norizah..phew...cikgu ni la sumber inspirasi aku smpai skang..dia byk bg semngt kat ai time ai dah hampir putus asa..dia ajar ok..ai faham..dia buat ai minat kimia..dia pernah buat ai nanges ok..hew hew..(sbb biarlah rahsia~)..

fizik: pn fairuz..mcm biasa..then form 5 mr chandra rao..hew hew..kalau xplain..mmg mantop..experiment xpernah ok bg ai pegang alatan..hew hew..dia sayang ok barang2 dlm lab..we ols tngk je dia buat xperiment..hew hew hew..ai amik bukahri punya tusyen..ni cikgu nizar ..cikgu dr teknik..ceomey2 ja...aku suka cikgu ni..baik hati..sbb dia pernah ckap..dia kagum ngan ai..hew hew..nnti ai cerita sbb apa dia kagum ngan ai ok

biologi: pn nawal..yeah..dok sebelah taman ai je..hew hew hew..best2..selalu ai jd target dia ...sbb ai paling menonjol..kalau dia membebel..aduyai..abis la..ai selalu kena..hew hew..ai pakai selua yg ada getah..dia dpt detect ok..siap tarik2 lg...iye..ai pakai seluar getah ok time form 5..hew hew hew..

est:sir gurmit sigh..ayok..lg 1 sir buat aku konpius..jarang masuk kelas..sbb sibuk ngan hoki..hew hewhew..ajar sket je..semua amik dr buku 1001 soklan..form 5 ajar ai jgk..paling best ai dpt anugerah pelajar cemerlang tuk subjek EST ni okeyh.iye..sila terkejut skang..ai punya markah ialah 96 kot kalau xsilap..hew hew..objektif ai btol semua ok..ai sendiri terkejut..xtiru ok..hew hew hew..

ok la.time form 5 la..ai paling syok..sbb ai jadi pengawas..tp since form 4 la ai jd..hew hew hew..ai ni agak rapat jgk ngan semua cikgu2..hahah..syok la..sngt syok..ai kena panggil masuk bilik pengetua ..pn murizah time tu..dia tngk ai punya rekod..n note ai..hew hew..bangga ok..tp xbleh blah..yg ai ingt..pn ashikin ( pkhem time tu) dtng masuk kelas tusyen ai..time tu time cikgu nizar..pn ashikin dtng ke kelas cr dak2 yg ponteng kelas tu..so dia kasi teguran la kat dak2 asrama yg xdtng..so then dia sebut nama aku..mn hidir abdullah..ai dah telan air liur..dia tnya why ai xdtng sekali kelas fizik..haha..matik..ai baru perasan ai xdtng sekali..tp ai pelik sbb ramai lg yg ponteng..ni ai xdtng sekali je kot..ai nebes ok..then..dia ckap..n pesan..she said..hidir..jgn ponteng2 ye..saya tngk rekod pelajaran kamu..kamu ada dlm list best student smkk..skang ni..u ranking no 8 dlm 1 form 5..huhu..ai terkesima ok..( ni la sbb cikgu nizar terkejut n kagum~)...then she said..hidir..skolah target kamu dpt gud result tuk spm ni...ai nak nanges ok..time tu..ai terharu..huhu..thankz cikgu...

as a rsult..semua atas tunjuk ajar cikgu..ai dpt 7A3B..huhu..ai xsangka ok...ai jadi salah seorang pelajar cemerlang tuk result spm 2005 tuk smkk...yg 1st dpt 10A..dak kelas sains4..then 8A ada 4org ( semua cina) then 7A..aku ngan amirul..dak kelas sains 1..huhuhu..syukur sngt2..dpt peluang mcm ni..terima kasih cikgu...


ni ai time amik result SPM..ye ye..org dibelakang tu org yg sama..skang dah jadi pkhem kat sekolah sebelah ai..dia saja dtng nak meraikan..time ni ai nak terjatuh..

ha...tngk.,.time taip ni ..air mata ai menitik ok..sbb ai sedih..sbb ai kat sini skang..but ai maasih ada yg xingt nama insan yg memberi ilmu dekat ai...ai sedih..huhu..tp xpe..ai xingt nama..tp ai ingt rupa semua cikgu2 ai..insyaAllah..if jumpa kat mn2 ai ingt..ai ingt ...insyaAllah..

so..smpai sini dulu ai cerita..sbb panjang sngt..huhuhu..hope kawan2 enjoy ngan cerita ai pasal cikgu2 ai..drop komen la ye...hew hew hew hew

ok..ni ai skang..hew hew hew..sila muntah byk2 ye..pedulik la..ni blog ai..ai letak muka ai la kan? xkan nak letak muka u plak kan? ada ai kisah uols nak muntah2? hew hew hew

14 comments:

fRaMe+LenSeS said...

sanat comel disitu.. ahahahahaha.. :D

Erin Azizan said...

bapak pnjg gile kesah hidop..hang buat autobiografi ka ni??

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudiaaa aihh

Muslimah Optimis said...

hahahaha..hidir..hidir.. even panjang berjela-jela akak baca sampai habis..adeiii la.. sambil dok gelak2..hahaha... kenangan zaman sekolah memang terbaik kan..

anith chan said...

Terbaek la kekembaq.kasi ai nk gelak guling2.kah3

Adi Suda said...

err..boleh tahu..brpa lma kh anda buat entry nie??lalala

dir...antologi hidup apple sepi... said...

abg nadh: kan..comey kan? hahahah..( nak minta pelempang ni sebenarnya..hahahah)

erin: tu baru smpai form 5 ..tu pun dak kerat2 dah,,ai ingt nak teruskan zaman matrik..ngan zaman u ai..tp kenot..ai takut blogspot marah ai~

cikgk: kober hat dulu2 punya xbuat entry..haish~..ahah

kak aima: kan..panjang kan..kami pun xlarat nak baca balik..hahah..tp tim skolah la best~

anith chan: hew hew hew..kan..

adi suda: seminggu nak siapkan entry ni..huhuhu..( pakat letak ja la seminggu ..hahah..hgpa bukan tau pun kami tipu ka x..hahah)

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

gilakkk kembang kempis baca entry hidiaq ! haha. ^__^

dir...antologi hidup apple sepi... said...

ahahha..thankz fatin

♥yaya budak suka embun♥ said...

wah...tak sangka ampa ni comey gak noooo hidir. wakakakakaka

la ni umoq bopa????

panjang noo entry...

kami tak terer taip entry panjang :P

aDisH.sHidA said...

awat x wat by part dik ooooooooooooo..berair mata nie nak baca,tp apa pun best...
awat cheq xdak T**** ke...hahaha

angah said...

hahahahaha

kiera'sakura said...

wooowwww berjela dah boleh buat novel dah entry kau nie hidir... hahahaha..

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI