Tuesday, March 2, 2010

heyh yaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllll...

ok selamat pagi semua

huhuh..kat opis skang ni( xtau la pesal...klu kat opis je..rajin je nak post blog kan...kat umah xde plak nak hegeh hegeh kan)


ok...keje xbyk...hohoho...ok tipu....sngt byk keje...tp malas nak masuk line...hahahah...


hjuhuhu...so skang bosan..(sape suruh xmasuk line kan)...hahah..

dan sngt mengantok...sngt sngt...huhu..ni mesti sebab kek lapis berperisa kopi n horlick yg melissa bawak ni....ceit ko ider...dah mmg ko tu baloq liat...lagi ada hati mau menyalahkan kek lapis yg begitu sedap sekali...smpai kan sanggup pg pantry nak pinjam pisau sbb nak potong kek lapis nipis2...supaya sedap dimakan beramai ramai...hahah..padahal kau tu kedekut ider...xnak bg org makan lebih2....


ok...sngt2 bosan..blog walking td..semua xhupdate( yola...dah semua keje) ...aku sorang je gigih dok depan pc...

huhu..kat petfinder pun xbrapa nak ada org sngt...byk yg xkomen ...semua komen lama je...

smlm pg workshop...baiki moto...pedal start tu dah longgar...

so tukar yg baru...then kena bayar rm12..so...xpela...dah siap...nak start..dgn harapan nak ke town tuk tngk2 brang kucing n hamster.....

skali start....kelekuk(bunyi pedal tu patah)....haaaaaaaaaa...amik kau...terus patah terus tempat start tu...selamat kat kedai moto tu lg....huhu

so diprg pun terkejut..aiayyyyyyyyyyyaaaaaakkk..(mcm tu la lebih kurang reaksi diorg)...
ok fine...aku tipu...padahak\l diorg tersenyum je becoz...duit diorg akan bertambah...

huhu..so after that...diorg angkat moto masuk itu dalam kedai( wtf).....

so after 2 jam waiting( wtf,,ayat campur2)....

dah siap..pastu elok je siap,,,dgn bangganye..ujan turun dgn lebatnye....huhuhu...sngt drastik,,....baru cadang nak g pasar malam klebang restu tuk beli cucuk cucuk yg menawan hati...bila ujan turun je..terus luluh rasa hati sanubari...

huhu...tp xpe..ujan ceria tu turun kejap je..then menapak ke pasar malam....

elok je smpai n beli semua..time beli burger...kedebushhhhhhh kedebahsssssssssshhhh(bunyi ujan),,ujan turun dgn lebatnye...huhuhu..nasib badan...

g lari ke kedai berbumbng...(ade ke kedai x berbumbung??)...

hahah...dlm agak2 kebas tangan pegang barang makanan tu..ujan pun berenti...

pecut balik umah..mandi...then makan...

pastu chat jap kat ym...pastu tido....

wkakakka...tu je....adios...malas nak tulis dah...ngee...supervisor aku xmasuk masuk lg ni...mn la dia p...huhuhu



*mmg ke rakyat malaysia slalu mcm ni?? setiap kali ada org "besar" dtng je...baru kalut nak buat btol2..kemas elok2...cek semua secara terperinci...baru nak ikut peraturan...mmg ek mcm ni??b4 this xde pon kecoh2 nak kemas ke hape....hurm...pelik...nape la x truskan je ..xkira la org besar dtng ke x...teruskan je la ngan kekemasan tu...buat dgn betul...hurm..ni x...ada je org nak melawat..abis semua kecoh2...baru nak tuka yg baru...baru nakbaiki itu dan ini....huhu...sendiri susah kan....(smbil tngk kat cermin skrin..ternampak diri sendiri)


ps:aku rindu bhoolat..teramat sngt sngt rindu...bhoolat...balik la cepat............

6 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

sedapnya burger.
semalam cam teringin sangat nak makan burger.
mengidam ker?..tak juggak..
last2 makan maggie jerk..nak kuor malas.

sekarang musim hujan kan.
kalo waktu cuti..time tido ..hujan
syoknya..

bholat..bholat..
windu jugak kat bholat.
nak gambo bholat manyak..manyak..

dir...antologi hidup apple sepi... said...

hahha..tula...myb weekend ni mak anta dtng bhoolat...huhu..xtertahan sudah aku disini kesepian lin...

hahha...nnti aku tangkap byk2..post ek....

ngee

ko pun kena jgk post byk2 kucing ko....

a t t said...

hide!!
sengal eh..aku repot kat sprvsr ko..haha

dir...antologi hidup apple sepi... said...

at...mcm la hg kenai sapa supervisor aku...sila belajar dulu bahasa tagalog ye...

saya said...

helooo.. thanks drop by kat blog saya.. dir.. jangan bosan2 selalu tapi saya pon selalu je macam tu. alaa...dir cakap je kat supervisor you tu..cakap macam ni "sana'y maging maganda ang araw mo"..haa..maknanya? nak tau kene belajna pizza dulu. muwahhahha...

a t t said...

hide..kalo tagalog tuh sng je..aku nih blh tau bnyk bahasa la..baahaha